Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Сектори

Подходът на DHL по сектори

Всеки бранш има своите специфични характеристики и нужди на веригата за доставки. Затова чрез нашия подход за управление на секторите ние работим заедно с клиентите за оптимизиране на обещаната полза за специфичните изисквания на техния бранш. Ключът към нашия успех е предлагането на прости и уникални решения за всеки сектор, които улесняват Вашето сътрудничество с нас. С нашите иновативни и специфични за отделните браншове най-съвременни решения ние Ви предоставяме конкурентно предимство.

Нашите основни сектори

В рамките на стратегията 2015 решихме да се съсредоточим още повече върху вашите браншове. Това важи особено за секторите Науки за живота и здравеопазване, Технологии, Енергетика, Автомобилизъм и Инженерство и производство.

Технологии

Технологиите са динамичен и иновативен бранш с кратки цикли на продуктите. Конкурентните пазари са нормата, а постоянно падащите цени налагат ефективно управление на разходите.
Научете повече за ТехнологииExternal Link / New Window


Науки за живота и здравеопазване

Секторът „Науки за живота и здравеопазване” (LSHC) се стреми към по-голяма ефективност, отговаря на глобалните изисквания за съответствие и контролира интегрирането на M & A.
Научете повече за LSHCExternal Link / New Window


Енергетика

Енергетиката включва алтернативни и традиционни енергийни източници, както и всички дейности, свързани с извличане, обработка и разпределяне на природни ресурси за създаване на енергия.
Научете повече за ЕнергетикатаExternal Link / New Window


Инженерство и производство

Производствените процеси на големите индустриални производители изискват комплексни вериги за доставки и изтънчени решения и технологии.
Научете повече за Инженерство и
производствоgExternal LinkАвтомобилизъм

Автомобилният бранш навлиза в нова ера, тъй като хората търсят повече свобода и подвижност. В развиващите се страни търсенето на мобилност продължава да нараства всяка година.
Научете повече за АвтомобилизъмExternal Link / New Window