Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Вашият шанс да видите нещо различно

Търсите ли предизвикателство, което е нещо повече от работа? Добре дошли в DHL! Ние Ви даваме шанс да видите нещо различно.

DHL предоставя на абсолвенти и започващи професионалната си кариера хора разнообразни възможности за включване в проекти, справяне с предизвикателства и поемане на отговорност – правилният път за започване на професионална кариера.

Нашите програми за абсолвенти Ви дават възможност за успешен професионален старт.
Глобално DHL предлага различни програми за абсолвенти:

Във връзка с Вашето професионално развитие, ние Ви предлагаме широк спектър от допълнителни обучения – курсове и програми, с цел придобиване на знания и умения, гарантиращи Вашия успех.
Разработихме онлaйн портал mylearningworld.net , който включва обучение в различни области, например оперативни знания и умения, лидерство, “soft skills” и техники на управление на хора.
Въведохме система за управление на представянето на служителите. Тя ни помага да открием потенциала на своите служители навреме.

Развивайте се с нас!

Независимо дали сте абсолвент, който иска да започне професионална кариера, или разполагате вече с някакъв трудов опит – открийте най-добрата възможност за себе си, като разгледате Jobs pageNew Window или като участвате в една от нашите програми.