Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL предлага нещо повече от работа

Почувствайте духа на DHL.

Израствайте с нови предизвикателства

Като световен лидер на пазара на логистични решения DHL предлага широк спектър от интересни професионални възможности и предизвикателства в нашите подразделения в целия свят.

Непрекъснато Ви окуражаваме да разширявате хоризонта си и да реализирате потенциала си чрез широка и разнообразна гама от възможности за обучение и развитие.

На нашия онлайн портал за обучение mylearningworld.net можете да се възползвате от широк спектър от програми за професионално развитие, включващи курсове по чужди езици, обучение по “soft skills”, методи на управление и други.

Нашата система за управление на представянето на служителите ни помага да идентифицираме Вашия потенциал, да оценим Вашето представяне и да планираме професионалното Ви развитие.

Ние винаги ще Ви даваме възможност да поемете отговорност и ще поощряваме Вашето израстване, както в личностен, така и в професионален план.

Вижте разликата

DHL дава възможност на всеки служител да поеме инициатива, да участва активно в различни екипи и да постига високи резултати, които водят със себе си реална промяна.

Програма ” First Choice”, ключов елемент от нашата стратегия за растеж, цели подобряване на нашето представяне на всяко ниво на контакт с нашите клиенти чрез индивидуален принос и работа в екип. Ежегодното Проучване на мнението на служителите (EOS) дава възможност да бъде чут гласът на нашите служители. Обратната връзка ни помага за непрекъснато усъвършенстване и движение на компанията напред.

От индивидуални идеи и мнения към постоянен процес на усъвършенстване: В DHL ние оценяваме, уважаваме и възнаграждаваме личния Ви ангажимент, както и оценяваме работата в екип и споделянето на идеи с цел създаване на по-голяма добавена стойност.

Гордейте се с постиженията

В DHL Вие ще бъдете част от силен екип, който уважава служителите си, обществото и околната среда. Ще работите с хора от целия свят и ще имате шанса да почувствате уникалния международен дух на DHL.

Много от нашите служители са лично ангажирани с редица инициативи, които подпомагат общности от хора в цял свят.

Нашият Екип за реагиране при бедствия (DRT) помага за спасяване на човешки живот след настъпване на природни бедствия. DHL се стреми също така да служи като ролеви модел в глобалната битка срещу климатичните промени. Програмата “Go Green” позволява да пердлагаме на клиентите си транспортни решения с намалени въглеродни емисии.

Ние в DHL поддържаме култура, която Ви стимулира да давате най-доброто от себе си. Формулата на нашия успех е развитието на таланта на нашите служители чрез различни програми и инициативи. Като служител на DHL можете да се гордеете всеки ден с това, което постигаме заедно.