Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Съвременни решения за пратки – пълен контрол

DHL прави изпращането на експресни пратки лесно и ефективно за притежателите на клиентски код. От лесен за използване софтуер за PC, до точно управление на пратките или напълно интегрирани бизнес решения – ще се радваме да обсъдим правилното решение за Вас.

DHL IntraShip

DHL IntraShip автоматизира Вашата стандартна обработка, проследяване и управление на пратките. Дори да не изпращате много пратки, можете да ускорите процеса и да бъдете информирани за пратките си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Простото управление на клиентския Ви код и справките ви дават видимост и контрол.

Съвременно и гъвкаво решение за всякакви нужди.

DHL IntraShip може лесно да бъде приспособен при конфигурирането, за да посрещне Вашите специфични нужди и да бъде адекватен на Вашите процеси. Импорт на данни от Вашите системи, управление на изпращачите в различните Ви офиси и онлайн контрол върху изпращаните пратки се извършват с лекота. DHL Експрес предлага помощ за своите клиенти с по-сложни изисквания за конфигуриране за да е сигурно, че Вашият бизнес ще извлече максимална полза от използването на това съвременно електронно решение за обработка на пратки.
 
Проследяване
Проследяване Още начини за проследяване