Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Оставете хартията с електронното фактуриране

Спестете време, подобрете ефективността си и получавайте фактурите си онлайн с нашата услуга за електронно фактуриране.

Какво представлява електронната фактура?

Нашата услуга електронна фактура е алтернатива на изпращането на фактури по поща или факс. С нея си осигурявате точно, бързо и ефективно обработване на плащанията. Услугата има големи предимства, свързани с прегледа и управлението на Вашите финансови документи онлайн – не само с DHL, но и с други компании от Вашата верига на доставки.
Електронното фактуриране е лесно за използване и не изисква обучение. Можете да използвате системата, за да преглеждате новите си електронни фактури, да търсите в архива, както и да импортирате данни за фактурите директно в своя счетоводен софтуер.
Въпроси и допълнителна информация свържете се с отдел Обслужване на клиенти на DHL Express

Започнете да използвате електронното фактуриране на DHL Express

Потребителско име/Парола
След регистрация и валидиране, в имейла с първата си фактура ще получите линк за вход в системата с временна парола, която ще трябва да смените при първото си влизане. Щом се регистрирате за електронна фактура няма да получавате повече хартиени фактури.
Вход
Можете да влезете в системата по всяко време, от всеки компютър, като използвате браузър, например Internet Explorer. Вътре можете да видите своите фактури, да проверявате архива от фактури и да зареждате сигурно данни в своята финансова система.
 
 
Проследяване
Проследяване Още начини за проследяване