Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Опростяване на сложния процес на глобалната търговия

Като лидер в международните куриерски услуги, DHL предлага пълен набор онлайн решения, които да Ви помогнат лесно да постигнете търговски успехи зад граница.

Глобална търговия без граници

Честопроменящите се търговски правила и изисквания по света създават трудности и са предизвикателство, когато изпращате стоки. DHL Trade Automation Services осигуряват детайлна и леснодостъпна видимост до критичната търговска информация. Ние даваме възможност на компаниите – от едва прохождащи до големи, мултинационални компании, лесно да се ориентират в процеса на международна търговия и да отговарят по-точно на изискванията.
С достъп до милиони търговски правила, DHL Trade Automation Services Ви предоставят информацията, от която се нуждаете, за да подготвите точна митническа документация, оценка на разходите и ефикасно превозване на своите пратки.
Ползи от използването на DHL Trade Automation Services:
  • Предотвратяване на закъснения на митнически пратки, дължащи се на некоректни документи и лицензи
  • Предпазване на пратки от ограничени лица
  • Достъп до митническа информация от един източник
  • Достъп до калкулатор на разходите
  • Незабавен достъп до митническите изисквания
  • Ускорени и автоматизирани търговски процеси, свързани с контрол на разходите
  • Вземане на по-добри търговски решения за покупка/продажба на стоки
  • Фокусиране върху основните компетенции на Вашата компания
Най-бързият начин да започнете сега

Достъп до пълния набор от DHL Trade Automation Services чрез безплатното онлайн решение, достъпно от всеки компютър. Просто се регистрирайте като нов потребител, изберете си потребителско име и парола и започнете сега.
DHL Trade Automation Services са включени и в нашия пакет от XML Услуги. В случай, че изпращате голямо количество пратки интегрирането на приложението с Вашите ИТ системи може да представлява интерес за Вас. За повече информация и възможности за интеграция, моля свържете се с Вашия търговски представител в DHL.