Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Проследявайте пратките си с DHL ProView

DHL ProView е онлайн услуга за експресно проследяване. Предлагаме Ви проследяване на пратките в реално време и автоматично известяване по email или с SMS за всички Ваши вземания и доставки.

Какво представлява DHL ProView?

DHL ProView е нашата уеб-базирана услуга за проследяване на пратки за притежатели на клиентски код към DHL Експрес, която осигурява автоматични уведомления за Вас и всеки, който Вие определите - по email или с SMS - при вземане и доставка на пратктите. DHL ProView също Ви позволява да следите онлайн пратките си по номера на клиентския Ви код (не се налага дори да пишете номерата на товарителниците), статус и др.
Това означава, че винаги ще сте информирани – независимо дали сте в офиса или в движение. И най-доброто от всичко, тя осигурява актуалната информация за пратките и движението им по цялата верига безплатно!
За да започнете да проследявате пратките си с DHL ProView, е необходимо:
  • Да имате DHL Express номер на сметка
  • Уверете се, че имате всички номера на сметки (ако имате много сметки), които искате да наблюдавате
  • Искане на ПИН за всеки номер на сметка
Вашият ПИН ще позвили само на Вас да активирате DHL сметки в ProView. Ако използвате няколко DHL Express сметки, ще трябва да изисквате ПИН за всеки акаунт.
  • След получаване на своя ПИН, активирате своята сметка, като се регистрирате с DHL ProView
Уверете се, че имате ПИН за всеки акаунт преди да се регистрирате, така че да са в състояние успешно да завършите процеса на регистрация.
За полезни съвети, за да започнете и как да проследявате пратките, използвайки ProView вижте демо на DHL ProViewExternal Link / New Window: вижте демо на DHL ProView
Заявка за ПИН по телефона - нашият екип за обслужване на клиенти ще се радва да ви помогнат за издаване на ПИН и регистриране.
Позвънете на отдел Обслужване на клиенти на: 0700 17 700

Заявка за ПИН Онлайн

Попълнете нашата онлайн заявка за ПИНонлайн заявка за ПИН и нашият екип за обслужване на клиенти ще се свърже с Вас бързо!
 
 
Проследяване
Проследяване Още начини за проследяване